Disku i arte

Pirateria

Industria e muzikes

Disku i arte i ofrohet artisteve qe kane shitur mbi 100.000 kopje cd-sh ne UK dhe 500.000 ne USA…

40 bilion kenge shkarkohen ne menyre ilegale ne vit ne nivel global, cka perben 90% te shkarkimeve vjetore ne total.

Kompanite e medha fitojne 4 bilion dollare nga shitjet vjetore online. Shume qesharake kjo, nese e krahasojme me humbjen vjetore prej 40 bilionesh te kesaj industrie…

EMISIONE

PROGRAMACIONI

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com