Lajme

14 March 2018

13 vjeçari shqiptar tërheq vëmendjen e jurisë dhe publikut në talent show-n në Gjermani

Jo të paktë janë shqiptarët që kanë pasur sukses në talent show-t në shtete të ndryshme.

Besim Karpuzi është 13 vjeçare me prejardhje nga Shala e Lipjanit, i cili ka sprovuar veten së fundmi në spektaklin e “The Voice Kids” në Gjermani.
Ai ka interpretuar këngën “The Rainbow Connecntion”, ndërsa bindi tre nga anëtarët e jurisë që të kthejnë karriget për të.

Për ta bërë edhe më emocionuese paraqitjen e tij, produksioni kishte menduar që të mos e shfaqte imazhin e tij, duke e mbuluar me një perde skenike.

Vetëm pasi ka mbaruar performancën dhe ka marrë komentet e jurisë, publiku kanë arritur të shohin pamjen e 13 vjeçarit.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com