Lajme

15 May 2017

Arjan Sufa i ftuar në Chronic

|
By
|
0 Comment
|

Arjan Sufa,21 vjeçari nga Kavaja i cili është një multitalent. Ai tregon në Chronic pasionet e tij për DMX,grafitti,break-dance etj.Si ka filluar ai të merret me gjithë këto aktivite,ku nisi dhe si e projekton ai të ardhmen? Mund ta shihni intervistën e plotë mëposhtë:

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com