Lajme

16 June 2019

19 vjeçarja përdhunon shoqen e dhomës

Çudira nga bota!

Një 19 vjeçare ka përdhunuar shoqen e dhomës në Universitetin Saskehana, Pensilvanu, SHBA.

E përdhunuara tregoi në padi se duke qenë se ishin ditët e fundit në konvikt pasi shkolla është duke mbaruar, kishte mbushur krevatin e vetë në konvik me plaçka e rroba, kështu e detyruar u shtri tek krevati i shoqes së saj të dhomës për të fjetur deri në momentin që “bisha” të kthehej.

Në vazhdimin e padisë, viktima tregoi se e gjeti veten të lidhur dhe përsipër kishte shoqen e dhomës e cila kjo e fundit e kishte përdhunuar për disa orë.

“Bisha” 19 vjeçare ndodhet tashmë në paraburgim.

|

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com