Lajme

12 June 2017

Lazy në Chronic

|
By
|
0 Comment
|

Lazy ishte i ftuari i radhës në Chronic ku tregoi dhe domethënien e emrit të tij Lazy.Lazy tha se si e ka filluar dhe vazhdon ta ndjekë rrugën e hip hop-it.Si ka qënë bashkëpunimi i tij me grupin Omerta dhe si shkon sot me ta? Mëposhtë keni intervistën:

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com