Lajme

30 June 2017

21 Savage shpall datën e nxjerrjes së albumit ISSA

|
By
|
0 Comment
|

Fansat e 21 Savage kanë qenë në pritje të albumit të debutit të Atlanta për një kohë të gjatë.Pritni së shpejti do të përfundojë.21 njoftoi se projekti i tij Issa do të vijë javën e ardhshme.
Të enjtën në mbrëmje, artisti i Epic Records thjesht shkroi “7-7-17” me artin e mbuluar LP.Issa ndjek 21 Savage e mirë-pranuar në përpjekje të përbashkët Savage Mode me Metro Boomin.
EP 2016 shfaqi singellin “No Heart” dhe “X.”
Veçse me muzikën e tij të re, ditët e fundit gjithashtu 21 Savage është parë aktiv dhe në bloget e famshëm.Udhëheqësi i bandës së Slaughter u fotografua dhe u filmua me Amber Rose nëpara disa ditësh.

#21savage says he's cutting off his dreads

A post shared by DJ Akademiks (@akadmiks) on

A post shared by DJ Akademiks (@akadmiks) on

|

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com