Lajme

17 July 2017

50 Cent bëri milionat dhe i humbi të gjitha,por vazhdon të ekspozohet si milioner

|
By
|
0 Comment
|

Curtis Jackson i njohur si 50 Cent, në vitin 2015 paraqiti statusin e tij “Chapter 11”.Chapter 11 në përgjithësi do të thotë kur një biznes apo person nuk është në gjendje të shlyejnë borxhin apo të paguajë kreditorët e tij. Biznesi apo kreditorët mund të hapin rast në gjykatë federale të falimentimit për mbrojtje.

“Në letrat e gjykatës të paraqitura në Gjykatën e Falimentimit në Hartford Conn, në ShBA, Jackson njoftoi pasuritë dhe borxhet të cilat ishin prej shumës 10 milionë deri në 50 milionë dollarë,” raporton Wall Street Journal.

Kjo kërkesë nga reperi është bërë pasi i janë kërkuar 5 milionë dollarë dëmshpërblim për ish-të dashurën e Rick Ross, Lastonia Leviston, njofton Business Insider.50 Cent kishte publikuar në internet një video intime me Leviston, gjë që e kishin parë miliona shikues. Qëllimi i këngëtarit ishte të turpërojë rivalin e tij Rick Ross.Arkivimi i kapitullit 11 i lejon atij të riorganizojë interesat e tij të biznesit, në krahasim me një kapitull 7 të paraqitjes së falimentimit, që do të nënkuptonte likuidimin e pasurive të tij.50 Cent ishte më parë një nga reperët më të pasur në botë, kryesisht falë aksionit të tij të pakicës në Vitamin Water. Në vitin 2007, kompania Coca-Cola bleu Vitamin Water nga Glacéau për 4.1 miliardë dollarë.Ndërsa reperi nuk ka më kapital të aksioneve në kompani në Vitamin Water, ai vazhdon të veprojë si zëdhënës i tij.Përveç kësaj, vetëm albumet e reperit janë shitur më shumë se 21 milionë njësi dhe ai ishte pjesë e një listë të gjatë të projekteve të filmit dhe të televizioneve.Në maj, Forbes vlerësoi vlerën neto për reperin 50 cent në shumën 155 milionë dollarë, duke e renditur atë të katërtin në listën e artistëve më të pasur të hip-hop.Edhe pse reperi ka shpallur falimentim, ai është duke u hetuar për posedim të parave në shumë të mëdha.
50 Cent paraqiti falimentimin e tij Chapter 11, më 13 korrik 2015. Departamenti i Drejtësisë së shpejti do të nisë një hetim mbi financat e tij pasi ai vazhdimisht luan me para në llogarinë e tij zyrtare, në Instagram.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com