Lajme

20 October 2018

Çfarë e mundonte Kim Kardashian gjatë dy shtatëzanive…

Kim Kardashian mendonte se pas lindjeve të fëmijëve nuk do të kryente dot më mardhënie seksuale.

Ajo nuk është e turpshme kur bëhet fjalë për tu shprehur në publik,kështu që nuk ishte surprizë kur ajo foli për jetën e saj seksuale në revistën Richardson.37-vjeçarja tha se kishte kaluar shtatëzani të vështira .Isha nga ato femra që gjatë shtatzanisë shtova diku tek 60-70 kg dhe  nuk ndihesha seksi.Përfundimisht me aq shumë kile të shtuara mendoja që s’do kryeja më mardhënie seksuale dhe gjendja ime psikologjike ishte shumë e rënduar.Të hiqja kilet e shtuara nga shtatzanitë ishte shumë e vështirë dhe mu desh shumë kohë.Tani ndhem shumë mirë me peshën trupore dhe çdo gjë shkon siç duhet.

Scary thought! Kim Kardashian, 37, recently admitted that she thought her days of lovemaking were over following her, at times, difficult pregnancies (pictured in November 2015)

'I definitely have two different personalities': Kim Kardashian has revealed she's shy and insecure in the bedroom 

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com