Lajme

25 March 2019

Habit Bledi Strakosha: Kam tradhëtuar dhe më shtoi dashurinë!

Moderatori i njohur Bledi Strakosha njihet si një nga moderatorët më tërheqës në vend, përpos profesionalizmit.

Në një intervistë për “Thumb”  Bledi ka pranuar se ka tradhëtuar dhe ka treguar se tradhëtia ja ka shtuar dashurinë.

“Po unë kam tradhëtuar dhe këtë e pranoj. Unë tradhëtinë e shoh si një vlerë që e shton dashurinë për aq kohë sa është thjesht sek.suale. Pra emocionalisht ti nuk tradhëton, ke një zgjedhje po sek.sualisht ke nevoja të ndryshme. Disa gjëra seksuale janë edhe momentale. Disa janë të bukura fizikisht disa shpirtërisht”, është shprehur Bledi.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com