Lajme

20 April 2017

A bën Future muzikë me cilësi të ulët?

||
0 Comment
|

Siç e dini, kompleksi, Joe Budden dhe DJ Akademiks kanë bashkuar forcat për serinë e tyre të ‘Everyday Struggle’ që ka Joe dhe Ak në të gjitha gjërat Hip Hop dhe kultura pop.Budden nuk është një njeri që kafshon gjuhën e tij, por ai ka një mënyrë për të sulmuar shokët e tij repera në kohë. Në një nga segmentet më të fundit, Joe Budden thotë se Future bën muzikë me cilësi të ulët.Përkundër drejtimit të suksesshëm të Future gjatë disa viteve të fundit, reperi i Atlanta ka hasur shumë kritika për muzikën rap që bën.

“Gjithçka mund të më tregoni është se që nga koha kur një album del është nëse ajo tingëllon mirë apo jo. Nëse nuk jeni duke dëgjuar një nga artistët me cilësi të ulët, të cilët nxjerrin muzikë me cilësi të ulët që nuk kanë shumë kohë për të bërë muzikë. Future nxjerr muzikë me cilësi të ulët “, tha Joe Budden.

Është koha për të thënë të vërtetën! Megjithëse a genjeu Joe Budden? Jo ai nuk e bëri. Future na ka dhënë mjaft këngë që mund t’i dëgjojmë, të ecim në makinë dhe t’i këndojmë gjithashtu edhe t’i postojmë në mediat tona sociale, por asnjë prej tyre nuk ka qenë cilësi e lartë. Ai është padyshim i lartë për rrëmujë.
A jeni dakord me Joe?

|

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com