Lajme

30 July 2017

A do e lerë Justin Bieber muzikën?

|
By
|
0 Comment
|

Dashuria e Justin Bieber për muzikën është e paprekshme dhe dashuria për religjionin nuk do ta ndryshojë këtë.Kështu po i siguron Bieber të afërmit e tij, që nuk do të heq dorë nga muzika.
Kur këngëtari anuloi koncertin e tij Purpose për t’iu përkushtuar religjionit, sipas raportimeve të TMZ, në industrinë e muzikës filluan shqetësimet që Bieber nuk do të rikthehet.Ai ende nuk ka incizuar ndonjë këngë që nga anulimi i koncertit, megjithatë e ka në plan të rikthehet mirëpo nuk ka ndonjë datë të caktuar.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com