Lajme

23 July 2014

Aktoret me te paguar te 2014

||
0 Comment
|

imageForbes magazine ka publikuar listen e pervitshme te aktoreve me te paguar te ketij viti. Eshte interesant fakti se ne kete liste jo vetem gjenden emra te dashur per shume nga fansat e Holliwood,por dhe menyra se si jane arritur keto shuma .

Sigurisht ne vend te pare renditet Robert Dawney Jr. i cili ka marre shumen prej 75 milione $ per rolin e Tony Stark ne filmin Iron man.

Nuk mbetet pas dhe Mark Wahlberg i cili ka fituar plot 32 milione $ per filma si Pain&Gain dhe Lone Survivor .

 

|

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com