Lajme

02 December 2018

Aktori i filmit të dashur “Home Alone”: Kjo është periudha kur unë dal shumë pak nga shtëpia

Kjo është periudha e vitit kur Macaulay Culkin i njohur si Kevin është “njeriu më i dashur” dhe i preferuari i personazheve të filamve të festave. I njohur për filmin klasik të Krishlindjeve “Home Alone”, aktori është shprehur në një intervistë për Jimmy Fallon se ende i di të gjitha rreshtat e komedisë së 1990-tës dhe shpesh i reciton ato për më të dashurit e tij.

‘Është sezoni im’. Është sezoni i Macaulay. Unë përpiqem të dal më pak në këtë kohë të vitit”, shpjegon ai. Filmi Origjinal u publikua në vitin 1990 dhe vazhdimi i tij në vitin 1992, por ekskluziviteti ka vazhduar pa atë. Ai gjithashtu nuk i shikon më filmat.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com