Lajme

09 January 2019

Aktori shqiptar i njohur në Turqi, operon sytë

Can Yaman është për momentin një ndër aktorët më të suksesshëm në shtetin turk.

Ai kohë më parë kishte pranuar publikisht se ka prejardhje shqiptare dhe se nuk e mohon kurrë këtë fakt.

Por, 29-vjeçari gjatë ditës së djeshme tregoi se ka përfunduar me sukses një ndërhyrje kirurgjike në sy.

“Për një kohë të gjatë kam qenë i shqetësuar me sytë e mi. Unë i kam operuar ato tri ditë para vitit të ri. dashuri. Turbullt do të shoh edhe në dy javët e ardhshme. Ju falënderoj që jeni brengosur për shëndetin tim”, shkroi ai.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com