Lajme

12 December 2019

Alban Kondi: Rikthimi im në muzikë, vetëm brenda studios

Pas shkëputjes nga skena, Alban Kondi mori vendimin për t’iu rikthyer muzikës.

Megjithatë, rikthimi në muzikë mbetet brenda mureve të studios.

Në një intervistë me Dasarën në MCN Radio dhe Tema TV, Albani rrëfeu se e vetmja pjesë që e bën të ndihet mirë është studioja.


Emisioini i plote

|

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com