Lajme

04 January 2015

Albumet e 2015

||
0 Comment
|

Sapo ka hyre viti dhe nje mori albumesh pritet te lancohen per te pushtuar tregun. Pritet qe kete vit 6 albumet me te vleresuara te jene nga rreperet e meposhtem, ku Kendrick Lamar duket se kryeson parashikimet.
lilwayneyoutube

nas-the-don-trailer-0

Screen-Shot-2015-01-02-at-4.30.10-PM

Screen-Shot-2015-01-02-at-4.31.19-PM

Screen-Shot-2015-01-02-at-4.34.23-PM

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com