Lajme

14 January 2019

Alfredo Shabani na njeh me artin e tij: Disa njerëz nuk e kuptojnë, por…

Artisti i ri Alfredo Shabani ka qenë i ftuar në studion e “Intervista VIP” në Tema Tv ku na ka njohur me projektet e tij. Ai ka publikuar disa video në adresën në Youtube,ndër të cilat disa janë me mesazhe të forta e të tjera janë në formën e monologut me muzikë në sfond.
“Zi”, “Pa mua” “Ku po shkon kjo botë” dhe “Ëngjëjt vrasin njësoj” janë titujt e disa prej këtyre projekteve. Përpos tyre Alfredo ka punuar për “Rrahjet e zemrës”, një shfaqje në formën e monologut të cilën do ta sjell për publikun në datë 16 janar në Teatrin e Kukullave në Tiranë.
Si ka qenë zgjedhja e tematikave, a ka pasur probleme me këngëtarët të cilëve ua ka përdorur këngët dhe vështirësitë e një artisti të ri në Shqipëri janë disa nga temat për të cilat Alfredo ka folur. Këto e më tepër i ndiqni në intervistën e plotë më poshtë, të realizuar nga Antoneta Koci.

|

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com