Lajme

14 August 2018

Almeda Abazi për hir të linjave trupore nuk heq dorë nga…..

Almeda Abazi është padyshim një nga vajzat më të bukura shqiptare, dhe nëse mendoni se ajo është duke ndjekur ndonjë dietë specifike gaboheni.

E pyetur nga një fanse në rrjetin social “Instagram” se çfarë konsumon gjatë ditës, Almeda ka habitur fansat duke u shprehur se gjatë gjithë ditës ajo preferon çokollatë.

“Çokollatë gjithë ditën” – shkruan Almeda, duke treguar në këtë mënyrë se ajo nuk e privon veten nga “gjërat e ndaluara” për hir të linjave të saj.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com