Lajme

29 May 2017

Ana :” Historia e piercing-ut dhe aktrimit”

|
By
|
0 Comment
|

Ana tha se dikur kishte pasur një piercing,të cilin pasi u fut në shkollë për aktrim ju desh t’a hiqte… Intervistën e gjeni mëposhtë:

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com