Lajme

21 November 2017

Anaid Kaloti: Është një çmenduri që klubet paguajnë 10 mijë euro një këngëtar

I ftuar në emisionin DaSara Radio Show, fituesi i një prej edicioneve të reality show-t Big Brother, ka folur për problematikat e jetës së natës në Shqipëri, kryesisht në Tiranë. Si një problematikat kyçe ai ka përmendur pagesat e larta ndaj artistëve. “Për këtë treg pune që është dhe për këtë kapacitet që kanë këto klube nuk është normale të marrin 10 mijë euro ose më shumë… Tyga vjen nga Amerika dhe merr 40 mijë euro ndërkohë që vjen nga një treg komplet tjetër…”-ka thënë ndër të tjera Anaidi. Për të ndjekur reagimin e tij të plotë në lidhje me këtë temë, ndiqni videon më poshtë.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com