Lajme

21 November 2017

Anaid Kaloti: I prisha menjëherë lekët dhe makinën që fitova

I pyetur nga Dasara gjatë emisionit të saj në lidhje me çmimin e saktë që mori pas fitores disa vite më parë të reality show-t Big Brother, Anaidi tregoi ndër të tjera edhe çfarë kishte ndodhur me ato që kishte fituar. Makinën me vlerë 30 mijë euro që ai kishte marrë, pak kohë më vonë e kishte përplasur. Ai foli edhe për marrëdhënien e zhdrejtë me paratë, ku më shumë shpenzon se fiton. Por për këto e të tjera ndiqni videon më poshtë shkëputur nga “DaSara Radio Show”.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com