Lajme

20 February 2018

Anaid Kaloti: Po kam rënë në dashuri

Në intervistën e radhës për MCN Radio dhe Revista Vip i ftuar ka qenë fituesi i BB6, Anaid Kaloti. I pyetur nga Antoneta nëse kishte rënë ndonjëherë në dashuri ai u shpreh: Patjetër, kam rënë në dashuri disa herë, jo vetëm një herë. Nuk jam me idenë që dashurohet një herë në jetë. Njerëzit dashurojnë çdo ditë në mënyra të ndryshme.”
Për të dëgjuar përgjigjen e plotë ndiqni videon më poshtë.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com