Lajme

20 February 2018

Anaid Kaloti: U futa në BB i lidhur, e dashura më priti edhe pas çdo gjëje që kisha bërë

Gjatë qëndrimit në shtëpinë e Big Brother, Anaidi kishte treguar se jashtë shtëpisë ishte një vajzë të cilën e donte shumë por që kishin bërë kompromis që për hir të lojës Anaidi do të bënte çdo gjë. Por çfarë ndodhi pas daljes së tij nga ky spektakël?
I pyetur në lidhje me këtë, ai tregoi se e dashura e kishte pritur dhe kishin qëndruar për një periudhë bashkë pas daljes nga shtëpia e Big Brother, por presioni dhe disa arsye të tjera çuan në ndarjen e tyre. Por siç në fund tregon edhe vetë Anaidi ndoshta kjo ishte edhe arsyeja pse ata u ndanë, toleranca e madhe e saj. Për të dëgjuar përgjigjen e plotë ndiqni videon më poshtë.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com