Lajme

11 May 2017

Angelina dhe Brad rikthehen bashkë?

Brad Pitt dhe Angelina Jolie më në fund i kanë dhënë njëri tjetrit edhe një mundësi. Ose të paktën kështu përflitet. Duket se afrimet e çiftit kohët e fundit kanë bërë që ata të rishikojnë edhe njëherë mundësinë për të rregulluar marrëdhënien. Takimet mes tyre dhe komunikimi në telefon kanë qenë të vazhdueshme.
Brad ka deklaruar se ka qenë njësoj si të vdiste ky divorc, dhe Angelina në intervistat që ka bërë ka treguar se nuk e ka pasur të thjeshtë aspak.

Kujtojmë se Angelina para disa ditësh bleu një shtëpi afër me Brad. Ata po e mbajnë të fshehtë edhe nga fëmijët, në mënyrë që mos t’i shkaktojnë ndjenja konfuziteti.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com