Lajme

13 March 2018

Angelina Jolie fotografohet së bashku me dy vajzat e saj teksa bëjnë blerje

Angleina Jolie është fotografuar teksa kishte dalë për blerje në Los Anxhelos. Nëna e gjashtë fëmijëve është parë me dy nga tri vajzat e saj, Vivienne dhe Zahara. Në intervistën e fundit, Angelina tha se ajo ka gjetur “kënaqësinë reale”, pasi ajo shumë rrallë merret me vete. “Unë nuk pushoj. Zemërohem kur njerëzit më thonë të pushoj. Mendoj se shumica e nënave nuk pushojnë në realitet. Disi ne gjejmë kënaqësi reale në këtë”, u shpreh Jolie.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com