Lajme

27 March 2018

Argjentina Ramosaj elegante dhe magjepsëse në videoklipin muzikor që pritet të publikohet

Këngëtarja Argjentina Ramosaj pritet të publikojë projektin e saj më të ri muzikor “A ma jep?” Bëhet fjalë për një këngë të re me klip, i cili do ta sjell këngëtaren më ndryshe në stil dhe pamje.

Javë më parë kanë përfunduar xhirimet e këtij klipi në qytetin e Shkodrës, ku si prapavijë e klipit janë përzgjedhur peizazhet e bukura që të ofron ky qytet atraktiv.

E thjeshtë dhe në harmoni me natyrën, Argjentina do të vijë si një personazh përrallash në këtë klip pranveror. Ana vizuale e projektit i është besuar produksionit Entermedia, të cilët kanë punuar me përkushtim në këtë projekt.

së shpejti.. // coming soon..

Un post condiviso da Argjentina (@argjentinaramosaj) in data:

Coming soon…?

Un post condiviso da Argjentina (@argjentinaramosaj) in data:

My new song will be out tomorrow at 18:00 ??

Un post condiviso da Argjentina (@argjentinaramosaj) in data:

Tomorrow! 18:00 #AMAJEP

Un post condiviso da Argjentina (@argjentinaramosaj) in data:

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com