Lajme

04 October 2017

Argjentina Ramosaj gjithë elegancë në foton e fundit…

Argjentina Ramosaj gjithmonë elegante dhe me klas në çdo paraqitje të saj. Edhe në foton e fundit qe ka postuar në Instagram, ajo nuk ka zhgënjyer.

E veshur me një fustan të gjatë me lule, Argjentina duket shumë joshëse dhe e bukur.

Ajo i ka munguar publikut me projektet e reja muzikore, për shkak se i është përkushtuar familjes.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com