Lajme

11 May 2018

Arinda Gjoni, një tjetër talent drejt suksesit ndërkombëtar

Këngëtarja Arinda Gjoni do të jetë një tjetër talent shqiptar që pritet të arrij sukses edhe përtej kufijve shqiptar. Prej disa kohësh, Arinda është e angazhuar me projektet muzikore në Turqi. Kohët e fundit ajo bëri të ditur kontratën më të re muzikore me shtëpinë diskografike “ Siban Babur”, të cilët kanë bashkëpunuar edhe me emra të njohur të muzikës moderne.

Kjo kompani do të realizojë këngë në anglisht për këngëtaren dhe do ta promovojë muzikën e saj në Europë dhe më gjerë. Arinda ka marrë pjesë në festivalin më të rëndësishëm të muzikës në Turqi, “Golden Palm Awards”, foto të cilat i ndan me fansat në profilin e saj në Instagram, duke e cilësuar si një nga mbrëmjet më të veçanta për të.

🔱 #GoldenPalmAwards

Un post condiviso da 🔘 Arinda Gjoni 🔘 (@arindagjoniofficial) in data:

Great artist and great person @faydeemusic 💫

Un post condiviso da 🔘 Arinda Gjoni 🔘 (@arindagjoniofficial) in data:

@frederikaartimartesor🖤 #goldenpalmawards 2018🥇

Un post condiviso da 🔘 Arinda Gjoni 🔘 (@arindagjoniofficial) in data:

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com