Lajme

04 December 2017

Bëm baba të të ngjaj! Djali i Lumi B në hapat e tij…

Ai është padyshim njëri ndër reperët më të njohur shqiptar.

Përveç angazhimeve të tij në karrierë, Lumi gjithmonë ka dëshmuar se është edhe një bashkëshort dhe baba shumë i përkushtuar. Këtë më së miri keni mundur ta vëreni përmes imazheve të shumta që ai publikon në rrjetet sociale së bashku me bashkëshorten e djalin.

E duke ditur se Blini është djali i një reperi, nuk i dihet në ta ardhmen ndoshta do të ndjek hapat e babait të tij sa i përket profesionit.

Se Blini mund të bëhet një këngëtar shumë i mirë, e dëshmon edhe një video e publikuar në rrjetet sociale, ku ai shihet duke kënduar këngën “Kuq e zi”

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com