Lajme

09 November 2018

Ben Affleck dhe Jennifer Garner i japin fund martesës së tyre

Sipas “TMZ”, janë zyrtarisht të ndarë. Ndarja e tyre ka qenë me mirkuptim dhe ata nuk e panë të nevojshme të punësonin një avokat duke u treguar shumë bashkëpunues.

Ata vendosën të ndajnë në mënyrë të barabartë kujdestarinë për tre fëmijët e tyre dhe njëkohësisht kanë ndarë edhe pronat që kishin në emër të përbashkët gjatë viteve që kishin qenë së bashku të martuar.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com