Lajme

27 July 2017

Beyonce dhe Jay Z punësojnë gjashtë kujdestare që paguhen 100 mijë dollarë

|
By
|
0 Comment
|

Beyonce dhe Jay-z thuhet se janë bërë prindër shumë të nxënë pas lindjes së binjakëve të tyre.Mirëpo, mësohet se ata kanë marrë gjashtë ndihmëse për tu kujdesur për binjakët Sir dhe Rumi.Sipas raportimeve të mediave amerikane, një prej çifteve më të pasura në hollivud, do të paguajnë kujdestaret 100 mijë dollarë çdo vit që i bie se për 6 vjet sa do t’i mbajnë do t’i paguajnë mbi gjysmë milionë dollarë. Bey dhe Jay-z kanë edhe dy kujdestare të tjera për vajzën e tyre pesë vjeçare, Blue Ivy Carter.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com