Lajme

21 February 2017

Big Sean ndihmon fëmijët të realizojnë videon e leximit

|
By
|
0 Comment
|

Javën e kaluar,reperat nga Detroiti,Big Sean dhe Ellen DeGeneres bënë një vizitë të papritur në një klasë në North Carolina.Ata atje,ndihmuan një mësues 29-vjeçar Z. Bonner që të bënte një video rap për këngën e tij “Read it.”Videoja ishte koncepti i mësuesit 29-vjeçar nga North Carolina, Michael Bonner, i cili mëson klasën e dytë në filloren e Greenville .Z. Bonner vendosi të mësojë nxënësit e tij nëpërmjet repit, pasi një grup nxënësish dështoi në një test leximi.Ai filloi me metodën e përfshirjes së muzikës në mësimin e tij në klasë.Z. Bonner u ka premtuar nxënësve që nëse ata kalojnë testin e leximit, ata mund të bëjnë një video për atë që kishin mësuar.
Rezultati ishte videoja “Read It”, e cila i ra në sy TV Host Ellen DeGeneres.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com