Lajme

19 August 2018

BimBimma dhe Taste 2 sjellin “Mirë se vjen n’Kosovë”

Yjet e repit, BimBimma dhe Taste 2 kanë publikuar projektin e ri të tyre.

“MVK – Mirë se vjen n’Kosovë” është projekti i ri nga dyshja që flet për realitetin e ditëve të sotme në vendin tonë.

Instrumentali është punuar nga Usual Suspects, kurse regjistrimin e ka kryer Faton Dolaku.

Për BimBimman ky është rikthim i madh, e ai nuk është hera e parë që trajton tema sociale në këngët e tij.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com