Lajme

05 August 2017

Blac Chyna shumë shpejt do të konkurojë Nicki Minaj

|
By
|
0 Comment
|

Këto ish striptiste duket se po vijnë prap bashkë!Duket sikur Blac Chyna do të garojë me Nicki Minaj në një mënyrë tjetër.Sipas TMZ, Blac Chyna tani ka plane për t’u bërë “Nicki Minaj tjetër”.
Blac Chyna nuk dëshiron të jetë vetëm një vajzë e paraqitur në videot muzikore! Ajo tani dëshiron të ndjekë një karrierë muzikore! Duke parë suksesin e Cardi B me “Kodak Yellow”, mund t’i japim asaj një shans, vetëm një!
Me sa duket Chyna ka disa LABEL rekord që janë të gatshëm për t’a marrë nën kujdes.Sipas burimeve të brendshme, Chyna është tashmë në studio dhe ajo dëshiron të bëjë rap, muzikë poetike dhe R&B.Chyna u frymëzua pasi ishte vendosur për Yo Gotti dhe Nicki Minaj, duke xhiruar videon e “Rake It Up” në Miami.Me sa duket Chyna e sheh Nicki si mentore. Chyna thuhet se është takuar tashmë me disa njerëz të mëdhenj në Capitol Records.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com