Lajme

21 April 2017

Blasta i dedikon këngë Marilyn Monroe

|
By
|
0 Comment
|

Çfarë e lidh Blastën me Marilyn Monroe dhe pse ai dedikon një këngë asaj? Përgjigjen e gjeni te video mëposhtë:

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com