Lajme

11 April 2017

Bleona na tregoi kushtet që duhet të plotësojë burri i ardhshëm

|
By
|
0 Comment
|

Bleona Qereti përpiqet të provokojë shpesh për t’u rikthyer në vëmendjen e medias.
Të njëjtën gjë ajo ka bërë së fundmi duke hedhur një postim në Instagram, shoqëruar edhe me një shënim të shkurtër.
Bleona ka thënë se tashmë nuk e ka më zemrën e thyer dhe se kërkon të shoqerohet me dikë.
Por ajo ka dy kushte: “Më jepni një unazë të tillë dhe dy ose tre fëmijë!”., shkruan ajo në Instagram.

I wouldn't mind a #trulymagnificent 10.18ct @harrywinston #ring? and 2 kids…. or maybe 3? #biddingopens #now ‼️

Un post condiviso da Bleona (@iambleona) in data:

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com