Lajme

25 February 2018

Blerta Leka: Incidentet gjatë Miss Universe në Las Vegas

Ajo u shpall Miss Universe Albania në vitin 2017 dhe për pasojë përfaqësoi vendin tonë në konkursin e njohur të bukurisë në Las Vegas. Atje bashkë me përfaqësueset e vendeve të tjera kaluan ditë sa të bukura aq edhe të lodhshme. Gjatë provave por jo vetëm, për spektaklin e madh ato kanë pësuar incidente të ndryshme. Për të dëgjuar rrëfimin e plotë ndiqni videon më poshtë.

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com