Lajme

18 August 2017

Britney Spears j’u heq të drejtën e pasurisë fëmijëve të saj deri sa ata…

|
By
|
0 Comment
|

Britney Spears është një këngëtaret më të njohura të pop-it e viteve ’90.Suksesi i saj sigurisht është përkthyer edhe në një pasuri të madhe.Ajo pavarësisht se në moshë të re duket se ka përgatitur testamentin e saj,ku në fakt të çudit vendimi në testament në lidhje me përfitimet financiare që do të kenë dy djemtë e saj, Sean 11-vjeç dhe Jayden 10-vjeç.Sipas “TMZ”, këngëtarja po krijon një testament në të cilin thuhet se djemtë nuk do të përfitojnë asgjë nga pasuria dhe pronat e saj deri në moshën 35-vjeç.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com