Lajme

07 August 2016

Britney Spears më sexy se kurrë

Hitbërësja e “Hit me baby one more time” Britney Spears pritej të publikonte videoklipin e këngës së saj më të fundit “Make Me”. Videoklipi është përfunduar por nuk është publikuar pasi stafi i këngëtares nuk e pëlqen atë. Sipas tyre videoklipi nuk ka një histori dhe është provokues e sexy më shumë seç duhet. Ju ç’mendoni?

br - Copy bri - Copy brii brit britn britney

|

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com