Lajme

23 January 2019

“Burrë e grua mish e thua”- Albani s’e lë vetëm Bietën as në palestër!

Rreth një vit më parë Alban Dudushi dhe Bieta Sulo u bënë prindër të një djali, Kroit.

Tashmë duket se është koha që Bieta të rimarr linjat dhe të kujdeset më shumë për format trupore, e jo vetëm Bieta.

Në një video të postuar në llogarinë e saj në Instagram, bashkangjutur Bietës shihet edhe bashkëshorti i saj Alban Dudushi, të cilët përveç se ndajnë të njëjtën shtëpi dhe ambient pune, nuk e lënë njeri-tjetrin vetëm as në palestër.

9 muaj shtatëzani, 18 muaj ushqyerja e Kroit me qumësht, tani koha për pak stërvitje”- shkruan Bieta dhe duket se së bashku me Albanin e kanë marrë seriozisht dhe mirë bëjnë

|

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com