Lajme

28 September 2017

Capital T turne në gjithë botën

Reperi Capital T, ka konfirmuar nisjen e koncerteve të tij, të cilat do të jenë të përqëndruara në gjithë botën. Turneu quhet “The World is Mine” .

Capital T pati një verë mjaft atraktive, ku ai kishte koncerte në një varg vendesh të ndryshme shqiptare.

Ai lansoi një varg hitesh të mëdha, duke filluar prej “Andiamo”, “Pse po ma lun lojën” dhe mega hiti “Hatixhe”.

Capital T u ngjit me vinç në Gjakovë, çka e bëri nivelin e performancave të tij mjaft të veçantë.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com