Category

Life Style

||
0 Comment

Wiz Flokerozi

Jemi mesuar tashme me artistet qe kalojne nga nje look ne tjetrin sa hap e mbyll syte. I fundit eshte Wiz Khalifa qe ka vendosur... Read More
07
October 2014
||
0 Comment

Zogu 2?

Ende nuk e kuptojme kete mbiekspozim nga ana e kengetareve, duke qene se dhe koha dita dites ftohet dhe temperaturat ulen. Por, Fjolla Morina duket... Read More
06
October 2014
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com