Category

Life Style

Ne jemi OVO

OVO eshte nje grup I formuar nga Drake dhe miku i tij I vjeter Noah “40” Shebib dhe Oliver El-Khatib. E bazuar ne Toronto, Ontario,... Read More
26
October 2014