Category

Life Style

Nora edhe 100

Dhe per ti uruar Nores ditelindjen zgjedhim vete urimin qe motra esaj, Era, ka postuar ne rrjete sociale. ‘Urime norushi motrushi. Falemnderit qe ekziston. Falemnderit... Read More
25
March 2015