Lajme

17 May 2018

Çfarë dëshiron një vajzë e bukur si Darby Elyse?

Zeshkanja mahnitëse Darby Elyse, e ka nisur karrierën e saj si modele tek “Miss Arizona Teen USA”. Ford / RBA ka nënshkruar në vitin 2015 një kontratë me të dhe që nga ajo kohë fati ka ditur ti buzëqeshë.

Ka pozur njëkohësisht edhe për kopertinën e revistës “Sports Illustrated” dhe madje numëron mbi 17,000 ndjekës në Instagram. Në një intervistë të dhënë së fundmi për “Maxim” ajo ka zbuluar mjaft detaje nga jeta e saj personale.

E pyetur se si një mashkull mund të tërheqë vëmendjen e saj ajo shprehet se mjafton të jetë një zotëri i vërtetë, të ketë besim dhe ta bëjë atë të qeshë. Ajo lë të kuptojë se i pëlqen një mashkull nga mënyra si i flet dhe si e sheh atë. Darby vlerëson së tepërmi lëvizjet e papritura, argëtuese sepse sipas saj kujtimet e rastësishme të papritura janë gjithmonë më të çmuara.

Gjatë intervistës ajo ka zbuluar se ndjehet më seksi kur punon, ha shëndetshëm dhe të qënit seksi sipas saj ka të bëjë me gjëndjen mendore dhe mënyrën si ndihesh. Gjithashtu gjatë intervistës Elyse zbuloi se pjesa e preferuar e trupit të saj janë sytë sepse gjithmonë ndryshojnë ngjyrat nga blu në të gjelbër dhe madje ari. Dhe kënaqësia e saj më e guximshme është pica e vogël e Cezarit dhe të shohë “Fortnite” gjatë gjithë natës

sweet like mangooooo💛 @blackboughswim

Un post condiviso da DARBY ELYSE 🐯🥀 (@darbyelyse) in data:

came through drippin’ drip drip @arkswimwear 🖤

Un post condiviso da DARBY ELYSE 🐯🥀 (@darbyelyse) in data:

cheesin😁

Un post condiviso da DARBY ELYSE 🐯🥀 (@darbyelyse) in data:

L O V E R.

Un post condiviso da DARBY ELYSE 🐯🥀 (@darbyelyse) in data:

fae bay bayyy💋 @faeswim 📸: @chadmjohansson 🏠: @mahayanatulum

Un post condiviso da DARBY ELYSE 🐯🥀 (@darbyelyse) in data:

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com