Lajme

12 February 2019

Çfarë do të ndodh më 17 shkurt në Kosovë me Elvana Gjatën? Dalin detajet!

Siç edhe iu bëm me dije ditëm e djeshme, këngëtarja Elvana Gjata do të rikthehet pranë publikut për një koncert madhështor.

17 shkurt, ditën e pavarësisë së Kosovës Elvana do të performojë në Prishtinë dhe tashmë kanë dalë edhe detajet.

Koncerti me location në Prishtinë do të nisë prej orës 20:30. Elvana Gjata do të jetë e vetmja këngëtare që do të ndezë atmosferën e sallës me performancën e saj. Koncerti nuk do të jetë për të gjithë por me të ftuar të veçantë.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com