Lajme

26 September 2016

Cfare po ndodh me filmin e Tupac?

Filmi I Tupac padyshim qe do dale. Por, diçka po ndodh dhe ne nuk jemi të sigurt.Eshte nuhatur që shtëpia e prodhimit, Morgan Creek Productions, në heshtje u ka thënë njerëzve se nuk përfshin “All Eyez On Me”, në realizimin e filmit. Siç e dini, revistat dhe faqet e internetit bëjne një vezhgim dimrit që nxjerr në pah të gjithë filmat.. Biopsia e Tupac është planifikuar për të dalë në nëntor, por që me sa duket nuk do dale.
Nuk dihet me siguri, por ka arsye të besohet se ka disa oferta në nivel të lartë per produksionin final. Dhe kjo luftë e ofertave ka ndryshuar daten e lëshimit, ndryshe nga shumica e filmave të tjerë. Filmi nuk është në rrezik në ndonjë mënyrë apo formë, megjithatë, duket se do të duhet të presim pak më gjatë ta shohim filmin.
Por ne mund te themi vetem qe do të kishte qenë shumë e perkryer nëse filmi do mund të dilte në këtë përvjetor të 20-të të vdekjes së Tupac.

|

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com