Lajme

19 April 2017

Chris Brown dëmshpërblim $ 30,000 fotografit

|
By
|
0 Comment
|

Një incident i dhunshëm ka ndodhur në klubin e natës Tampa i cili mund të shkaktojë jo vetëm probleme ligjore për Chris Brown,por mund t’i marrë atij një shumë të madhe financiare.Sipas TMZ, Brown u punësua për të përformuar në klub për një orë, por ai qëndroi vetëm 5 minuta, pasi dyshohet se i dha një grusht një fotografi.
Ndërsa tani fotografi është duke i kërkuar që të kthejë pagesën $ 30,000 si dëmshpërblim për ngjarjen.Me sa duket, Brown do të kishte qenë në gjendje ta linte eventin më herët nëse do të kishte ndjerë rrezikun.
Megjithatë, klubi argumenton që CB ka filluar luftën në momentin që ai mund të ketë qenë i frikësuar në atë situatë.

Gjithsesi edhe pas kësaj Brown vazhdon me turneun e tij “The Party Tour”, me datat e ardhshme në Virginia, DC, Filadelfia, dhe Brooklyn.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com