Lajme

02 February 2018

“Christian Grey” mund të jetë bashkëshorti i saj por Amelia ende nuk e ka parë “Fifty Shades”

Ka ende persona që nuk e kanë parë “Fifty Shades”, një prej tyre është gruaja në jetën reale e aktorit Jamie Dornan i njohur botërisht për rolin e tij Christian Grey.

Vetë Dornan në emisionin e Ellen DeGeneres është shprehur se Amelia Warner është e dashuruar më shumë me atë se me djalin e fimit.

Dornan gjithashtu është shprehur se kalon panic dhe nuk di si të përgjigjet kur e krahasojnë me personazhin e fimit sepse ai nuk është si ai në jetën reale.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com