Lajme

05 June 2017

Chronic me të ftuar Diklaj

|
By
|
0 Comment
|

Në puntatën e radhës në “Chronic” ishte i ftuar talenti i ri Klajdi Sinaj ose me emrin e artit njihet si Diklaj. Ai tregoi si ishin fillimet e veta në Hip Hop dhe si reagoi pasi pa një studio të vërtetë.Gjithashtu ai prezantoi dhe promovoi këngën e tij ‘Rutin’. Mëposhtë keni intervistën dhe klipin:

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com